Ik wil niet meer ondernemen na een brand in distrubitiecentrum - Womens Favorites
Menu
EUR
Ik wil niet meer ondernemen na een brand in distrubitiecentrum

Ik wil niet meer ondernemen na een brand in distrubitiecentrum

Stel je voor dat je met veel enthousiasme je eigen bedrijf start, gedreven door een passie voor duurzaamheid en een verlangen om je Afrikaanse roots te eren. Dat is precies hoe ik me voelde toen ik Womens Favorites oprichtte. Wat begon als een marktkraam met zorgvuldig ontworpen, ecologisch verantwoorde producten, groeide uit tot een onderneming die mensen bijeenbrengt om samen te genieten van mooie momenten. Met een achtergrond als vormgever, maar zonder startersbaan, was deze reis zowel uitdagend als opwindend.

Helaas bleek het voorjaar van dit jaar een ware beproeving. Vanaf de lente ondervonden we aanzienlijke distributieproblemen bij onze leverancier. De communicatie was minimaal, waardoor de situatie snel spaak liep. Na een maand van onzekerheid kregen we het verontrustende nieuws dat er een brand was uitgebroken. Dit was de eerste keer dat we gehoord hadden van de risico's rondom het gebruik van tropische materialen zoals wilg, die brandgevoelig kunnen zijn. Wat we ons niet realiseerden, was dat we tot eind juli zonder productiemateriaal zouden zitten.

Dit was des te pijnlijker omdat dit onze drukste tijd van het jaar was. De lente en de zomer zijn tenslotte het seizoen voor picknickmanden en samenzijn met vrienden en familie. We hadden plannen en verwachtingen, maar met onze beperkte voorraad konden we simpelweg niet voldoen aan de levertijden of de communicatie die onze klanten verdienden. Het voelde alsof we vastzaten in een spiraal van chronische onderbezetting, waardoor slapeloze nachten onze nieuwe realiteit werden.

Zelfs met de hand gemaakte producten kwamen we stapvoets vooruit, maar het kostte ons enorm veel energie. Na twee maanden van spanning en frustratie hebben we eindelijk rust gevonden. We zijn verheugd om aan te kondigen dat we per 2 augustus weer open kunnen, maar de periode heeft ons wel tot het uiterste gedreven. Er waren momenten waarop de frustratie zo groot was dat we zelfs overwogen om te stoppen met het bedrijf. Klanten, leveranciers en ons team werden allemaal beïnvloed door deze onzekere situaties.

Toch werd ons iets duidelijk: we moeten niet vergeten waarom we ooit begonnen zijn. De kracht van onze onderneming ligt in de vreugde die we mensen hebben gebracht - van bruiloften tot verjaardagen en zelfs kerstpakketten. De vreugde en oprechtheid van productie in wilg en riet werd wereldwijd gevierd. Ondanks de negatieve recensies door klanten die het niet eens konden worden met levertijden of annulering van orders bleef het een duistere wolk. Maar het besef kwam door de klanten die op langdurige termijn aanwezig zijn. We hebben positieve kaartjes en mails ontvangen. Het herinnerde ons naar de vele positieve ervaringen die we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. En dat zijn er van meer dan 10.000 klanten. Deze ervaringen zijn essentieel en herinneren ons eraan dat we meer zijn dan alleen de negatieve momenten.

Met onze beslissing om door te gaan, weten we dat we sterker zijn dan de tegenslagen die we hebben ervaren. We hebben doorgezet ondanks ziekte en ongelukken, en we zullen ons niet laten leiden door een enkele negatieve beoordeling. We zijn trots op wat we hebben bereikt en kijken ernaar uit om per 10 augustus een nieuwe stap te zetten in de zakelijke markt. Voor particuliere bestellingen vragen we klanten om een e-mail te sturen naar [email protected], zodat we beter overzicht kunnen houden over voorraden en communicatie.

Tot slot willen we iedereen bedanken voor hun geduld en begrip tijdens deze uitdagende periode. We zijn tot 2 augustus per e-mail bereikbaar en blijven ervoor zorgen dat bestellingen via de website nog steeds mogelijk zijn. We streven ernaar om bestellingen binnen 4 tot 6 dagen te verwerken, maar hou er rekening mee dat er wijzigingen kunnen plaatsvinden op onze website. We zullen onze klanten op de hoogte houden en blijven streven naar oprechtheid en integriteit in alles wat we doen.

Wij kijken ernaar uit om samen met jullie nieuwe, mooie momenten te creëren, nu we weer opstaan uit de as van de uitdagingen die ons zijn overkomen. En weet je wat? We omarmen zelfs de onredelijke reviews, omdat we begrijpen dat iedereen zijn stem wil laten horen. Maar één ding is zeker: Womens Favorites laat zich niet door onredelijkheid klein krijgen."


Positieve en gezonden groet, 
team Womens Favorites


Reacties (2)

gravatar
Joyce Veldman
Geplaatst op 2024-07-31 20:50:01
Jeetje, wat een nachtmerrie! Ik hoop dat jullie het een plaats kunnen geven. Ik heb een bestelling geplaatst en uiteindelijk is de situatie afgewikkeld. Het duurder iets langer dan normaal, uiteraard wil je een reactie maar we hebben een automatische bericht ontvangen van de situatie, waardoor zou je nog het moeilijker maken voor een ondernemer? Dit is erg heftig. Ik hoop dat jullie gewoon het huidige assortiment behouden want, ik ben tot heden te vrede over de kwaliteit van de producten. :)
gravatar
Rianne van Houten
Geplaatst op 2024-07-31 20:42:20
Dames, de top cadeau van mijn bruiloft was toch mijn picknickmand! Wat een geweldige warmhartige team zijn jullie. Ik wens jullie nog voor de toekomst sterkte en geen kromme rug. Nergens voor nodig!

De betekenis van service zoals een kaartje of nog cadeautjes bij je bestelling is ontzettend aandachtig.
Ik begrijp dat de situatie onwenselijk is, maar dit is buiten jullie handen gebeurt. Gewoon doorgaan want jullie hebben velen leefomstandigheden verbeterd op eigen kracht. Zet door!
gravatar
Celine van der Meer
Geplaatst op 2024-07-31 12:30:40
Ontmoet op een marktkraampje in Utrecht en een hartelijk ontvangst! Jullie doen het met liefde en het is een ongelukkige periode geweest. Ik ben altijd te vrede met jullie service en hopelijk kunnen jullie dit achterwegen laten. Gewoon doorgaan!! En de weeflessen bij jullie kraampje zijn me ontzettend bij gebleven. Koppen omhoog en neem even een vakantie! Dikke pluim en bedankt voor jullie steun op het moment!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »